RSQ1

Innovatieve elektro (spier) stimulatie

rsq1 landsmeer rene wormhoudt

De RSQ1 is een innovatief elektro(spier)stimulatie apparaat, welke indien mogelijk altijd wordt ingezet in combinatie met functionele oefeningen. Het apparaat is gekeurd als medisch hulpmiddel, wat inhoudt dat deze volledige is getest op behaalde resultaten, gebruikersvriendelijkheid en veiligheid.

Binnen onze praktijk werken Ronald Heine en Ricardo de Sanders met dit product, beide hebben de geaccrediteerde cursus gevolgd, waarmee zij volledig bevoegd zijn om deze RSQ1 in te zetten binnen de bij Praktijk René Wormhoudt bestaande behandelprogramma’s. Hiermee zijn wij de enige locatie in Landsmeer die beschikken over deze nieuwe toepassing. Door de ruime ervaring in onze praktijk zetten wij de RSQ1 bij verschillende aandoeningen.

De RSQ1 helpt onder andere bij:

  - Sneller herstel na een knie-operatie (bijv. VKB reconstructie)
  - Artrose
  - Spierletsels
  - Enkelverzwikkingen
  - Ondersteuning van krachttraining
  - Sneller herstel na inspanning
  - Onderhoud en verbetering van de gewrichtsmobiliteit
  - Ondersteuning van warming-up/ cooling-down

Voor aanvullende informatie, ervaringen van andere, kunt u ook altijd eens kijken op www.rsq1.nl of in de digitale brochure. Op de webstie van RSQ1 is tevens te vinden welke topsportclubs allemaal gebruik maken van dit volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde product.

Neem gerust contact met ons op, wanneer u benieuwd bent of deze innovatieve behandeling voor u kan werken.

Contact