Inge Dekker

inge dekker

Specialisatie: Psychosociale-, lichaamsgerichte-, en energetische therapie

Expertise: Hoogsensitiviteit, stress/onrust/angst/zelfvertrouwen, burn-out, somberheid, lichaamsgericht.

Werkwijze: In het hier en nu. Ik werk intuitief en praktisch en breng je bij jouw eigen kracht. Ik werk en heb veel ervaring met: mindfulness, EMDR, inzichtgevende- en oplossingsgerichte therapie.

Achtergrond: Mijn hele leven voel ik mij aangetrokken tot de diepere betekenissen van het leven. Mijn interesse in dat wat mensen beweegt en datgene waardoor er bij mensen disbalans en/of ziekte ontstaat, heeft ervoor gezorgd dat ik 12 jaar als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis heb gewerkt. Ik vond hier vervulling in het begeleiden van mensen bij bewustwordingsprocessen, ontstaan door ziekte en disbalans. Hierdoor heb ik veel ervaring en affiniteit met de verbinding tussen lichaam en geest. Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk. Ik word er heel blij van als ik mensen mag helpen zichzelf terug te vinden en mensen mag begeleiden naar een ontspannen, lichter, liefdevoller en harmonieuzer leven.

Telefoon: 06 499 250 05
E-mail: Inge Dekker
website: www.ingaia.nl

Ronald Heine

ronald heine

Specialisaties: Fysiotherapie, Manueel therapie, Sportfysiotherapie.

Expertise: behandeling van sportblessures, begeleiding van postoperatieve revalidatie, Dry Needling, fasciatherapie

Achtergrond: Na het afronden van mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam in 1995 ben ik 2 jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum voor sport en ongevallen in Düsseldorf. Voor mijn opleiding tot Sportfysiotherapeut ben ik teruggekomen naar Nederland en heb enkele jaren gewerkt als algemeen fysiotherapeut in een praktijk met sportrevalidatie. Sinds 2002 ben ik verbonden aan Praktijk Wormhoudt. Ik heb mij door de jaren heen verder gespecialiseerd tot Manueel therapeut (SOMT en methode Mulligan) en maak in mijn werk veel gebruik van ondersteunende behandeltechnieken waaronder Dry Needling en medical taping. Sinds enkele jaren verdiep ik me ook in de Fasciatherapie. Sinds 2008 ben ik tevens werkzaam voor de KNVB waar ik betrokken ben bij de medische begeleiding van de verschillende nationale jeugd voetbalteams.

Telefoon: 020 482 59 77 of 06 498 004 29
E-mail: Ronald Heine

Maaike Jansen

maaike jansen

Oefentherapeut Mensendieck, slaapoefentherapeut en gezondheidswetenschapper.

Affiniteit met het behandelen van spanningsgerelateerde klachten, klachten rondom zwangerschap, chronische pijn, slaapproblemen en overige houding gerelateerde klachten waarbij medical taping als ondersteuning kan worden gebruikt binnen de behandeling.

Instructeur: 50+ fit en in balans

Telefoon: 020 482 59 77 of 06 169 344 57
E-mail: Maaike JansenGerda Konijn

gerda konijn

Specialisatie: Oefentherapeut

Expertise: hart-longrevalidatie, parkinson, duizeligheid.

Achtergrond: In 1987 heb ik mijn opleiding tot oefentherapeut Mensendieck afgerond en in 1992 afgestudeerd als bewegingswetenschapper. Sinds 1992 ben ik werkzaam als oefentherapeut in de eerste lijn, waarbij ik naast individuele behandeling ook veel groepslessen begeleid. Ik heb me in de afgelopen jaren bijgeschoold in het begeleiden van hart- en longpatiënten en ben sinds 2013 aangesloten bij ParkinsonNet. Voor dit netwerk heb ik diverse bijscholingen gevolgd, waardoor ik mijn kennis over de ziekte van Parkinson heb vergroot en parkinsonpatiënten kan coachen en helpen met de fysieke problemen waar zij in het dagelijks leven tegen aan lopen. Naast deze specifieke doelgroepen heb ik ook veel ervaring met klachten van rug, nek, schouders en duizeligheidsklachten.

Beroepsvereniging: lid van de VVOCM (Vereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici.

Instructeur: Pilates, 50-Fit, Hart-fit, Valpreventie cursus en balanstraining voor ouderen.

E-mail: Gerda Konijn
Telefoon: 06 136 945 13

Adriaan Kraaipoel

adriaan kraaipoel

Specialisatie: Fysiotherapeut (specialisatie nek/ rugklachten, whiplash).

Expertise: Revalidatie consultant, bekend met chronisch pijnsyndroom (explain pain) van Mosely. Manueeltherapeut i.o.

Tevens werkzaam als revalidatie-fysiotherapeut-/manueeltherapeut in het RC Heliomare te Wijk aan Zee. Ervaring in neurologisch- als orthopedische gebieden bijvoorbeeld amputatie, dwarsleasie, hemiplegie etc. zowel in klinische- als poliklinische vorm.

Telefoon: 020 482 59 77 of 06 207 233 07
E-mail: Adriaan Kraaipoel

Leonie Oost

leonie oost

Specialisaties: Algemeen fysiotherapeut

Expertise: Revalidatie na sportblessures en orthopedische operaties, manuele therapie bij pijnklachten aan gewrichten en wervelkolom, hardlooptraining,dryneedling/triggerpointmassage, medical taping.

Achtergrond: In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al vanaf het begin van de opleiding heb ik veel interesse in de sport- en orthopedische revalidatie. Tijdens verschillende stages en werk in groepspraktijken heb ik hierin veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik me breed ontwikkeld in verschillende behandeltechnieken en methodes zodat ik deze kan toepassen tijdens de revalidatie.

Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik een passie voor hardlopen. Deze sport heeft me geleerd om de grenzen van mijn lichaam op te zoeken. De motivatie voor het bewegen en het leren een balans te zoeken naar lichamelijke en psychische belasting probeer ik mijn patiënten altijd tijdens de behandelingen mee te geven.

Instructeur: In balans

Telefoon: 06 524 367 70
E-mail: Leonie OostRicardo de Sanders

ricardo de sanders

Sportfysiotherapeut, manueel therapeut, ARP therapist.

Veel ervaring in de topsport. Werkzaam bij de KNVB te Zeist (Nederlands elftal).

Telefoon: 020 482 59 77
E-mail: Ricardo de Sanders

Rob Veen

rob veen

Specialisatie: Sportmasseur. Klassieke sport- en ontspanningsmassage.

Ik ben werkzaam op donderdagavond in de praktijk vanaf 19.30 uur.

Telefoon: 020 482 59 77 of 06 455 235 38
E-mail: Rob Veen

Monique Verkerk

monique verkerk

Specialisatie: Gezondheidszorgpsychologie

Expertise: EMDR, mindfulness en cognitieve gedragstherapie bij volwassenen.

Achtergrond: In 1998 ben ik als psycholoog gestart in het BovenIJ ziekenhuis. In 2002 heb ik daar mijn registratie als gezondheidszorgpsycholoog behaald. Hierdoor heb ik veel ervaring en affiniteit met de verbinding tussen lichaam en geest. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk bij praktijk René Wormhoudt. Mensen mogen bijstaan heb ik altijd dankbaar werk gevonden, vooral als dit op gevoelsniveau is. Het afstemmen op de ander zijn kracht en werken vanuit mijn hart, zijn voor mij voorwaarden om een behandeling goed te laten verlopen.

E-mail: monique.verkerk@hetnet.nl
Website: psycholooglandsmeer.com
Telefoon: 06 429 460 15

Lichamelijke- of geestelijke gezondheidsklachten?

staat ons team van specialisten klaar om u te helpen bij uw herstel met de therapie die het beste bij u past.

Van sportblessure tot burn-out, van rugpijn tot nieuwe heup, van hoofdpijn tot Parkinson, u kunt bij ons terecht. Ook voor een sportmassage, ontspanning sessie, dieet advies, duizeligheidsklachten of lifestyle coaching bent u aan het juiste adres.

Wij bieden onder andere (sport) Fysiotherapie, Manuele therapie, Oefentherapie Mensendieck en psychosomatische oefentherapie, Psycholoog, Psychosociale therapie, Dieet advies, (sport- en ontspannings) Massage, Groeispurtspreekuur, Triggerpointbehandeling, Dry Needling, ARP Program/RSQ, duizeligheidsbehandeling en Slaaptherapie.

De therapeuten binnen onze praktijk werken volgens de laatste inzichten op medisch wetenschappelijk gebied en werken volgens het biopsychosociale model. Indien nodig wordt er dus verder gekeken dan alleen de medische klacht. Wij hebben maar 1 doel: U weer actief in uw kracht zetten!