Psychosociale therapie

Voor helderheid in je hoofd en grond onder je voeten

psychosociale therapie landsmeer rene wormhoudt

Psychosociale therapie werkt bij (levens) thema’s zoals:

  - angst, onrust, stress
  - zelfvertrouwen/assertiviteit
  - verwerking van ingrijpende gebeurtenissen/rouw/ziekte
  - somberheid/depressie
  - burn-out
  - hoog-sensitiviteit
  - relaties
  - eenzaamheid

Werkwijze:
De werkwijze van Inge Dekker kenmerkt zich door een integrale aanpak. Het samenspel van lichamelijke, geestelijke, sociale en energetische aspecten bepaalt hoe je als mens functioneert.

Om (een nieuwe) balans in jouw leven te creëren is het mogelijk om tijdens de behandeling vanuit verschillende invalshoeken te werken. Ik heb onder andere ervaring in het werken met mindfulness, EMDR, oplossingsgerichte therapie, gedragstherapie en rationeel emotieve therapie. Samen kijken we welke invalshoek of methode bij jou past en wat behulpzaam voor je is. De behandeling kenmerkt zich door afstemming op wat bij jou actueel is. Graag breng ik je in het hier en nu bij jouw eigen kracht. Ik ben praktisch ingesteld en richt me graag op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Naast het werken vanuit een voorop gesteld behandelplan, begeleid, inspireer en motiveer ik graag vanuit authenticiteit en intuïtie.

Vergoeding zorgverzekering:
Inge is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. Hierdoor wordt de behandeling (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. De beroepsvereniging CAT stelt hoge eisen aan haar leden voor toelating en op het gebied van o.a. nascholing. Dit biedt de garantie, dat Inge over diploma’s beschikt en haar kennis op peil houdt. Voor meer informatie: Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT).

Praktisch
Een behandeling van 60 minuten kost euro 70 en een behandeling van 90 minuten euro 95.
Ik werk zowel in Landsmeer als in Amsterdam (Westerpark).
Voor vragen en/of meer informatie kun je me mailen of bellen:

info@ingaia.nl
www.ingaia.nl
06 499 250 05

Openingstijden
Maandag 8:30 - 18:30 uur
Dinsdag 8:30 - 20:00 uur
Woensdag 9:00 - 17:00 uur
Donderdag 8:30 - 21:00 uur
Vrijdag 8:30 - 20:00 uur