Fysiotherapie

Rene Wormhoudt sport fysiotherapie fysiotherapie landsmeer praktijk rene wormhoudt landsmeer

Door de samenstelling van ons team zijn wij in staat een groot scala aan klachten te behandelen. Hierbij kunt u denken aan overbelastingsklachten van pezen, fascie en spieren, gewrichtsklachten en neurologische problemen. Na een gedegen onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld.

In onze praktijk wordt ook gewerkt met RSQ , dry needling en kinesitape.

Tevens kunt u terecht voor orthopedische revalidatie. Krijgt u te maken met een operatieve ingreep dan kunt u bij ons terecht voor een trainingsprogramma ter voorbereiding op de operatie en ter bevordering van het het herstel na de operatie. Te denken valt hierbij aan heup- en knieprothesen en voorste kruisband operaties.

Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens sporten en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.
Of voor mensen die op een andere manier een blessure hebben opgelopen waardoor ze op dit moment niet in staat zijn hun sport te beoefenen.

De sportfysiotherapeut maakt voor u een trainingsschema op maat, zodat de conditie behouden blijft.

Daarnaast adviseert een sportfysiotherapeut mensen die willen gaan sporten, hoe pak je dit aan, ook als u chronisch ziek bent of gehandicapt.

Of misschien wilt u de marathon gaan lopen, hoe pak je de voorbereiding aan? Ook voor al dit soort vragen kunt u bij een sportfysiotherapeut terecht.

Contact